DJ cursus en workshop in Heiloo

Kennis maken met de wereld van het betere DJ werk of zelf in de buurt van Akersloot leren draaien als een pro? Bij up-studio in Heiloo voel je je als een top DJ in een club. Er worden geregeld DJ lessen / cursussen en workshops gegeven. Hierin wordt je met behulp van de meest professionele DJ gear (Pioneer CDJ Nexus / Technics SL1200) uitleg gegeven van alle ins- en outs van het DJ-en. Mooi om te leren en vooral: heel leuk om te doen.

Zoek jij een volledige cursus? Dan zijn privé lessen (pro) het meest geschikt.

Introductieles (eerste kennismaking)

In deze introductie maak je kennis met alles wat komt kijken bij het DJ-en. Je start met een korte uitleg over de apparatuur en gaat dan zo snel mogelijk zelf aan de slag om onder begeleiding je eerste mixen te maken. Je mag hierbij je eigen USB stick met MP3’s meenemen maar dat hoeft niet. Als het lukt kan dit heel verslavend werken. Je bent gewaarschuwd!

Privéles van ervaren DJ: 1 uur.
39 euro


DJ cursus – pro (privé les)

In overleg in te plannen op werkdagen vanaf 17:00, afhankelijk van beschikbare studioruimte.

Tijdens de DJ cursus – pro gaan we naast beatmixen de volgende zaken doen: werken met Rekordbox, que points, beatgrids, loops. Daarnaast is er aandacht voor het voorbereiden van je set en het verloop van een avond. Deze cursus wordt alleen als privéles aangeboden om zo maximale draaitijd te maken. Na deze cursus (en de nodige oefen-uren) ben je zeker klaar om op feesten professioneel voor de dag te komen.

Privéles van ervaren DJ: 4 x 1.5 uur = 6 uur
249 euro

In overleg met jouw (en onze) agenda worden de cursusuren individueel afgestemd. Je kan elke week anderhalf uur doen, maar bijvoorbeeld ook een spoedcursus binnen een week of een dag.


DJ workshop (groep)

De DJ workshop is bedoeld om op een vrolijke manier met een eigen groep kennis te maken met het DJ-en. Onder leiding van een ervaren DJ krijgt jouw collega’s of vrienden groep uitleg over de apparatuur, de do’s en don’ts en natuurlijk kan je om de beurt zelf aan de slag met de nieuwste digitale DJ gear én vinyl. De workshop is niet bedoeld om van iedereen een professionele DJ te maken, maar wie weet ontdek je nieuwe talenten die je zelf nog niet kende. En ja, er mag ondertussen ook gedanst worden…

Workshop door ervaren DJ, voor groepen van 6 – 8 personen: 2.5 uur.
24 euro p.p. (incl. thee/koffie)