DJ school Heiloo

Kennis maken met de wereld van het betere DJ werk of zelf leren draaien als een pro? Bij up-studio voel je je als een top DJ in een club. Er worden geregeld DJ cursussen en workshops gegeven. Hierin wordt je met behulp van de meest professionele DJ gear (Pioneer CDJ Nexus / Technics SL1200) uitleg gegeven van alle ins- en outs van het DJ-en. Mooi om te leren en vooral: heel leuk om te doen.

 

Er zijn 3 DJ cursussen/workshops:

Introductieles (eerste kennnismaking)

DJ cursus – pro (privé les)

Workshop (voor groepen)

 

Prijzen en beschikbare data:

DJ introductieles

In deze introductie maak je kennis met alles wat komt kijken bij het DJ-en. Je start met een korte uitleg over de apparatuur en gaat dan zo snel mogelijk zelf aan de slag om onder begeleiding je eerste mixen te maken. Je mag hierbij je eigen USB stick met MP3’s meenemen. Als het lukt kan dit heel verslavend werken. Je bent gewaarschuwd.

Lesvorm en prijs

Privéles van ervaren DJ: 1 uur.

39 euro

Beschikbare data

In overleg in te plannen op zaterdagen of in avonduren vanaf 20:00, afhankelijk van beschikbare studioruimte.

DJ cursus - pro

Tijdens de DJ cursus – pro gaan we naast beatmixen de volgende zaken doen: werken met Rekordbox, que points, beatgrids, loops. Daarnaast is er aandacht voor het voorbereiden van je set en het verloop van een avond. Deze cursus wordt alleen als privéles aangeboden om zo maximale draaitijd te maken. Na deze cursus (en de nodige oefen-uren) ben je zeker klaar om op feesten professioneel voor de dag te komen.

Lesvorm en prijs

Privéles van ervaren DJ

4 x 1.5 uur = 6 uur

249 euro

Beschikbare data

In overleg met jouw (en onze) agenda worden de cursusuren individueel afgestemd. Je kan elke week een uur doen, maar bijvoorbeeld ook een spoedcursus binnen een week of een dag. 

DJ workshop

De DJ workshop is bedoeld om op een vrolijke manier met een eigen groep kennis te maken met het DJ-en. Onder leiding van een ervaren DJ krijgt jouw collega’s of vrienden groep uitleg over de apparatuur, de do’s en don’ts en natuurlijk kan je om de beurt zelf aan de slag met de nieuwste digitale DJ gear én vinyl. De workshop is niet bedoeld om van iedereen een professionele DJ te maken, maar wie weet ontdek je nieuwe talenten die je zelf nog niet kende. En ja, er mag ondertussen ook gedanst worden…

Lesvorm en prijs

Workshop door ervaren DJ, voor groepen van 6 – 8 personen.

2.5 uur.

24 euro p.p. (incl. thee/koffie)

Beschikbare data

In overleg in te plannen op zaterdagen of in avonduren vanaf 20:00, afhankelijk van beschikbare studioruimte.

* Vermeld bij het aanmelden voor alle cursussen en workshops even je naam, leeftijd, telefoonnummer, je voorkeursdatum + tijd en bedrijfsnaam (indien van toepassing). Wij sturen je dan een bevestiging met een iDeal betaallink. Alle cursusgelden moeten vooraf per bank te worden overgemaakt.