Tarieven

Om de kosten voor alle gebruikers plezierig te houden werken wij uitsluitend met voordelige 3 -uurs tarieven. Tussen elk blok zit een kwartier wisseltijd om rustig voor te kunnen bereiden en de gereserveerde tijd maximaal te kunnen benutten. De blokken zijn als volgt verdeeld over de dag:

 

Maandag t/m vrijdag

  • Ochtend: 9:45 – 12:45 (3 uur a € 15,00/uur)
  • Begin middag: 13:00 – 16:00 (3 uur a € 15,00/uur)
  • Einde Middag: 16:15 – 19:15 (3 uur a € 17,50/uur)
  • Avond: 19:30 – 22:30 (3 uur a € 17,50/uur)

De tarieven voor de DJ cursussen en workshops vind je hier.

 

Korting & jouw eigen vaste uren

Voor gebruikers die willen oefenen of lesgeven op hun eigen vaste tijd is er een maand- of halfjaar contract mogelijk (min. 1 blok per week). Contracten hebben uiteraard altijd voorrang op losse boekingen. Bij een halfjaar contract kan je zelfs een korting van 10% tegemoet zien, dus kan je in de ochtend en begin van de middag al vanaf € 13,50 per uur bij ons terecht!

Let op: Tijdens de (school) vakantie periodes zijn wij gedurende 8 weken per jaar gesloten en dat hoef jij natuurlijk niet te betalen. Halfjaar contracten worden daarom berekend op basis van 22 blokken. Deze vakantieperiodes worden via de website gecommuniceerd.

 

Opslagruimte

Heb jij ruimte nodig om je eigen materialen op te slaan? Ook dat is mogelijk. Tegen een 4-wekelijkse vergoeding slechts € 30 euro heb je de beschikking over een eigen (afsluitbare) opslagruimte. Deze is ongeveer 2 m3 groot. Deze extra service is alleen bij te boeken voor vaste gebruikers met een maand/halfjaar contact.

 

 

Weekend

Het weekend houden we voorlopig op aanvraag beschikbaar voor speciale evenementen, langere opnamedagen en (besloten) uitvoeringen. Weekendtoeslag bedraagt 25%. Neem voor een reservering voor in het weekend even contact met ons op.

 

Iets voor jou? Reserveer dan snel jouw blok.

Bekijk hier alle voorzieningen in de uP-studio.