Meer over de uP-studio

De uP-studio is niet zomaar een zaal maar een ruime studio met natuurlijk lichtinval en een vloeroppervlakte van in totaal 100 m2. Hij is voorzien van vrijwel alle denkbare apparatuur en voorzieningen. En heb je toch nét iets anders nodig? Geen probleem, uP-studio is onderdeel van licht- en geluidsverhuurbedrijf dBme, dus alle benodigde extra’s zijn eenvoudig bij te huren.

Doordat de hoge ruimte grotendeels voorzien is van theaterdoek heeft onze studio direct een intieme sfeer. Er zijn diverse maatregelen getroffen om de perfecte akoestiek te krijgen. Hierdoor is de ruimte ook zeer geschikt voor zang, intieme optredens, presentaties en bijvoorbeeld het maken van (multitrack) geluidsopnames of video opnames (Youtube). De hoogte van 4.30 meter en de trussconstructie geven veel vrijheid m.b.t. het plaatsen van apparatuur en/of eigen studiolampen / camera’s e.d.

 

Doordat wij op een industrieterrein gevestigd zijn, is de uP studio goed bereikbaar met de auto of fiets en hebben we volop gratis parkeerruimte om het gebouw.